top of page
euronet.jpeg

Euronet 50/50

Euronet 50/50  és un projecte europeu que incentiva l'estalvi energètic en edificis públics a partir de l'aplicació de bones pràctiques en l'ús i la gestió de l'energia. Es crea una comissió formada per mestres, famílies, alumnat i personal PAS per pensar les bones pràctiques que portarem a terme durant el curs escolar

biblio.jpeg

Foment de la lectura

Organitzem les següents activitats:

  • 30’ diaris de lectura des de P3

  • Participació al Certamen en Veu Alta

  • Apadrinament lector 6è i 1r

marato.jpg

Marató d'estalvi energètic

La Marató de l’Estalvi Energètic és una campanya de sensibilització i bones pràctiques en l’ús i el consum de l’energia als edificis i equipaments públics, que té com objectiu aconseguir estalvi d’energia, i destinar l’estalvi econòmic derivat a accions contra la pobresa energètica. Aquesta iniciativa s’adreça a municipis i ens públics que vulguin adherir-se i participar. 

escola .jpeg

Projecte de centre

L’ escola treballa durant el curs un projecte comú. Totes les classes organitzen activitats al voltant del tema del projecte.

piscina.png

Piscina

Dins de l’àrea d’Ed. Física i des de P4 fins a 3r els nens i nenes fan 1h a la setmana de natació a la piscina Municipal La Parellada.

fruita_edited.jpg

Fruita saludable 

La nostra escola participa al programa de la Generalitat per a fomentar hàbits saludables.

Es distribuirà, una vegada al mes, fruites i/o hortalisses seleccionades en funció de l'estació de l'any, la proximitat i la qualitat.

oli.png

Jocs olímpics escolars

Aquesta activitat es farà bianual. 

L’objectiu és  establir vincles a través de l’esport i el treball dels valors.

cantania.png

Cantània

Activitat participativa que organitza l’Auditori de Barcelona. Les escoles treballen una obra musical durant tot l’any a les classes de música, els mestres especialistes realitzen tres sessions de formació obligatòria. Al mes de maig es fa la interpretació dels alumnes de les escoles participants a l’auditori. Assisteixen les famílies.

CUEME_web.jpeg

Projecte emprenedoria 

Els grups de 5è participen al Projecte de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi. La finalitat és treballar el foment de la cultura emprenedora a la comunitat de grans, per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l'emprenedoria.

Al final del projecte les dues classes aniran a muntar les parades de les seves cooperatives per vendre els productes.

fll.png

First Lego League

FIRST® LEGO League és un programa internacional que fomenta l'aprenentatge pràctic de les STEM -ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques- en els joves de 4 a 16 anys.

Els participants resolen cada any un nou repte relacionat amb problemes del món real a través d'un projecte científic i un programa de robòtica guiat.

En aquest procés, els joves experimenten i desenvolupen les seves habilitats de pensament crític, treball en equip, creativitat, comunicació i programació.

Al final de la temporada, els equips comparteixen els coneixements apresos resolent el repte en una emocionant celebració.

relacioanr.jpeg

Relacionar la vida

Aquest projecte es va iniciar el curs 2013-14 amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la implicació directa de  la Institució Benito Menni. Es realitza a Cicle Superior. "Relacionar la Vida" es va crear i ha estat un projecte de cocreativitat entre alumnes de la comunitat de grans de l'escola i persones adultes, diagnosticades amb malalties mentals, que mitjançant la creativitat i el joc, troben una oportunitat per relacionar-se de tu a tu, prenent com a eix de creació el valor i la importància de les relacions a les nostres vides.

bottom of page